W cenie każdego menu zapewniamy:

  • Elegancką oraz klimatyzowaną sale na Państwa wyłączność do 10 godzin. 
  • Dekorację sali
  • Jedną z 10 kolorystyk dekoracji stołów
  • Kompozycje dekoracyjne na stoliki
  • Miłą, profesjonalną oraz pomocną obsługę
  • Organizatora, który dopilnuje, aby przyjęcie przebiegło według Państwa oczekiwań

 

PROPOZYCJA I

119 zł od osoby

 

ZUPA:

 

Domowy rosół drobiowo- wołowy z makaronem

 

DRUGIE DANIE:

(porcjowo)

 

Kruche podudzie drobiowe nadziewane świeżymi brokułami, czosnkiem i serem mozzarella

Podane na puree pietruszkowym w towarzystwie sosu kardamonowego

Z ziemniaczkami grillowanymi z czosnkiem i majerankiem

Oraz zestawem surówek

 

 

DESER:

TORT – rozliczany według F VAT

 

 

ZIMNA PŁYTA:

Deski serów z winogronami i konfiturą domową:

Deska wędlin z naszej wędzarni: - produkty od podstaw przygotowywane u Nas

  • Schab z liściem
  • Karczek delicjusz
  • Szynka w ziołach
  • Boczek rolowany

Pomidor z cebulką

Orzeźwiająca sałatka z marynowanej czerwonej cebuli

Tradycyjna Sałatka jarzynowa

Śledzik po wiejsku w autorskiej zalewie szefa kuchni

Pasztet szefa kuchni z owocami żurawiny

Kurczak faszerowany po węgiersku

Galaretki drobiowe według domowej receptury

Smalec swojski z prażoną cebulką

Ogórek kwaszony

Masełka

Pieczywo mieszane oraz własnego wypieku

 

 

KOLACJA I

Staropolski Gulasz podawany z pieczywem

 

 

NAPOJE :

Woda mineralna z miętą

Soki owocowe

Kawa

Wybór aromatycznych herbat

 

 

 

 

 

 

 

 

PROPOZYCJA II

129 zł od osoby

 

ZUPA:

 

Krem z brokułów z prażonymi migdałami

 

 

DRUGIE DANIE:

(wieloporcjowo 2,5 mięsa na osobę)

 

Roladka wieprzowa po bawarsku

Kruche podudzie drobiowe nadziewane świeżymi brokułami i czosnkiem

Soczysty schabowy tradycyjnie z kością smażony

 

Ziemniaczki z wody

Kluski śląskie

Włoski sos śmietanowo- ziołowy

Aromatyczny sos pieczeniowy

Marchew na słodko z soczystymi brzoskwiniami

Staropolska kapusta modra

Zestaw świeżych sałat z winegretem

 

 

DESER:

TORT – rozliczany według F VAT

 

ZIMNA PŁYTA:

Deski serów tradycyjnych i europejskich z winogronami i konfiturą domową:

  • Oscypki regionalne
  • Warkocze gaździny
  • Rozmaite sery żółte
  • Oryginalny Camembert

Deska wędlin z naszej wędzarni: - produkty od podstaw przygotowywane u Nas

  • Schab z liściem
  • Karczek delicjusz
  • Szynka w ziołach
  • Boczek rolowany

Włoskie caprese

Orzeźwiająca sałatka z marynowanej czerwonej cebuli

Tradycyjna Sałatka jarzynowa

Kolorowa sałatka grecka z musztardowym winegretem

Śledzik po wiejsku w autorskiej zalewie szefa kuchni

Pasztet szefa kuchni z owocami żurawiny

Kurczak faszerowany po węgiersku

Galaretki drobiowe według domowej receptury

Smalec swojski z prażoną cebulką

Ogórek kwaszony

Masełka

Pieczywo mieszane oraz własnego wypieku

 

KOLACJA I

Staropolski Gulasz podawany z pieczywem

 

NAPOJE :

Woda mineralna z miętą

Soki owocowe

Kawa

Wybór aromatycznych herbat

 

 

 

 

PROPOZYCJA III

149 zł od osoby

 

ZUPA:

 

Wykwintna zupa z grzybów leśnych podana z łazankami

 

DRUGIE DANIE:

(wieloporcjowo 2,5 mięsa na osobę)

 

Wykwintna pieczeń Myśliwska duszona w aromatycznym sosie z orzechów włoskich i daktyli

Soczysty schabowy tradycyjnie z kością smażony

Kruche Podudzie drobiowe faszerowane mięsem z borowikami

Ziemniaczki opiekane w mundurkach

Kluski śląskie

Włoski sos śmietanowo- ziołowy

Słodki sos daktylowo- śliwkowy

Marchew na słodko z soczystymi brzoskwiniami

Staropolska kapusta modra

Zestaw świeżych sałat z winegretem

 

DESER:

TORT – rozliczany według F VAT

 

ZIMNA PŁYTA:

Deski serów tradycyjnych i europejskich z winogronami i konfiturą domową:

  • Oscypki regionalne
  • Bundz słodki
  • Warkocze gaździny
  • Rozmaite sery żółte
  • Wytworny Lazur błękitny
  • Oryginalny Camembert

Deska wędlin z naszej wędzarni: - produkty od podstaw przygotowywane u Nas

  • Schab z liściem
  • Karczek delicjusz
  • Szynka w ziołach
  • Boczek rolowany

Włoskie caprese

Orzeźwiająca sałatka z marynowanej czerwonej cebuli

Tradycyjna Sałatka jarzynowa

Kolorowa sałatka grecka z musztardowym winegretem

Śledzik po wiejsku w autorskiej zalewie szefa kuchni

Pasztet szefa kuchni z owocami żurawiny

Kurczak faszerowany po węgiersku

Galaretki drobiowe według domowej receptury

Smalec swojski z prażoną cebulką

Ogórek kwaszony

Masełka

Pieczywo mieszane oraz własnego wypieku

 

KOLACJA I

Medalion drobiowy zapiekany z pomidorami i mozzarellą podany z chipsami ziemniaczanymi oraz delikatną sałatką pekińską z mandarynkami

 

NAPOJE :

Woda mineralna z miętą

Soki owocowe

Kawa

Wybór aromatycznych herbat