Wymarzone miejsce

... na Twoje przyjecie

Dodaj opinię

Temat *
Imię *
E-mail
Opinia *
Przepisz kod * Captcha ImageOdśwież obrazek
   
 

Dorota i Andrzej: Wesele Doroty i Andrzeja

Jesteśmy dwa tygodnie po ślubie i dopiero teraz zeszliśmy na ziemie po tak cudownym dniu jakim bylo wesele na Sali Balowej pod Skrzycznem ! :) Pan Robert z pasją wyczuciem i pełnym profesjonalizmem podchodzi do tego co robi ! Nadal jesteśmy niesamowicie zaskoczeni i wzruszeni podejściem i calą oprawą naszego wesela . Wszyscy kelnerzy/kelnerki na 6+ (profesjonalni, bardzo uprzejmi, uśmiechnięci) . Pani barmanka również na 6+ (kontaktowa, wesoła, profesjonalna. Wszyscy byli mega zadolowoleni z serwowanych drinków. Jedzenie przepyszne !  niczego nie brakowalo wszystko ciepłe bardzo dobre i nie tuzinkowe :) chcielibyśmy znowu wrócić do tych dwóch dni spedzonych u Pana Roberta. Polecamy wszystkim z całego serca ! Jeśli chodzi o wesele to tylko profesjonalizm Pana Roberta i Sala Balowa pod Skrzycznem

niedziela, 09 lipca 2017

Joanna i Lukasz: wesele 17.06.2017

Jeśli prawie 90 gości nie potrafi znaleźć słabej strony Sali i hotelu (w którym część śpi) to jest to najlepsza rekomendacja. Z racji tego, że obecnie mieszkam za granicą, wiele ustaleń i pytań wysyłałam drogą mejlową. Żaden email nie pozostał bez odpowiedzi Pana Roberta. Wszystko dopracowane: pyszne ciasto, które dawała Sala, fantastyczny tort z cukierni Bakus, piękne kompozycje kwiatowe od ich florysty, profesjonalni kelnerzy, czuwający nad przebiegiem przyjęcia, dobre gatunki podawanych win oraz duza ilosc jedzenia :) Dziękujemy i polecamy! Joanna i Łukasz

poniedziałek, 26 czerwca 2017

Nastazja i Patryk: Wesele

Jednym słowem było cudownie!

Nadal to przeżywamy. Nie musieliśmy o niczym myśleć, ani o nic się martwić. Wszystko było idealnie zorganizowane, a spokój Pana Roberta aż zadziwia (w sumie nic dziwnego skoro wszystko ma dopięte na ostatni guzik:))

Sala pięknie przystrojona, jedzenie przepyszne, obsługa profesjonalna i szkoda, że wesele jest tylko raz bo z wielką chęcią przeżylibyśmy to z Wami po raz kolejny!

Dziękujemy bardzo, że ten dzień był tak fantastyczny i będziemy go wspominać przez długie lata.
A może zrobimy powtórkę na 5 rocznicę?:D


Pozdrawiamy, jeszcze raz dziękujemy i gorąco polecamy
Nastazja i Patryk

poniedziałek, 28 listopada 2016

Patrycja i Łukasz: Przyjęcie weselne 1.10.2016

Chcemy Bardzo podziękować Panu Robertowi, całej obsłudze i wszystkim zaangażowanym w organizacje całego wesela! Pan Robert jest genialny... Elastyczność oraz zaangażowanie jest wręcz zdumiewające! Sala przepiękna dopracowana w najmniejszych szczegółach! Jedzenie wyśmienite ... Tutaj ukłony dla kuchni:) kelnerzy w pełni profesjonalni ... Widać ze dla nich ta praca to przyjemność 1f642.png:) open bar z czystym sumieniem możemy rownież polecać wszystkim... Super sprawa i atrakcja dla wszystkich...mieliśmy ślub 01.10 a wesele to była bajka 1f642.png:) wszyscy goście tak samo jak i my są pod ogromnym wrażeniem całości.... Dziękujemy bardzo za tak wielka pomoc oraz zaangażowanie w organizacje tego szczególnego dla nas dnia! Wszystkim z czystym sumieniem polecamy i mamy nadzieje ze jeszcze będziemy mieli okazje gościć u Państwa na przyjęciu 1f642.png:)

środa, 19 października 2016

Ania i Łukasz: Wesele 17.09.2016

Super super i jeszcze raz super. Sala wspaniała, dekoracja przepiękna, oświetlenie sali, projektory do wyświetlania filmów mega. Kelnerzy jak w 5 gwiazdkowym hotelu. Wszystko dokładane na bieżąco, a prośby gości spełniali bez żadnego problemu. Jedzenie MEGA smaczne. Pokoje bardzo czyste, nie można się do niczego przyczepić. I teraz najważniejsze Menadżer Pan Robert wspaniały człowiek, wyrozumiały, uczynny, miły i pracowity. Oby więcej takich ludzi i świat będzie piękniejszy. Na następną imprezę jaka będę organizował na pewno wybiorę to miejsce bo po prostu jest idealne. Pozdrawiamy Łukasz i Ania 1f642.png:)

środa, 19 października 2016

Beata i Adam: Przyjęcie weselne 20.08.2016

20 sierpnia odbyło się nasze przyjęcie weselne w Sali Balowej Pod Skrzycznem. Od tego czasu minęły 2 dni, a my wciąż nie możemy uwierzyć, jak wspaniale zostało ono przygotowane. Każdy szczegół idealnie dopracowany pod czujnym okiem Pana Roberta, na którego mogliśmy liczyć w każdej sytuacji zarówno podczas przygotowań, jak i w trakcie wesela. Wystrój sali został przygotowany lepiej, niż moglibyśmy sobie wymarzyć. Smaczne i oryginalne potrawy zachwyciły naszych gości. Wspaniały, życzliwy zespół pracowników dbał o to, aby każdy czuł się wyjątkowy. Dla Pana Roberta nie ma rzeczy niemożliwych, potrafi zawsze doradzić, jest otwarty na wszelkie pomysły i propozycje. Pan Robert to nie tylko świetny organizator, ale i złoty człowiek!!!! Nie ma takich słów, które mogłyby wyrazić, jak bardzo jesteśmy Państwu wdzięczni!!!

środa, 24 sierpnia 2016

Agnieszka i Mateusz: Wesele 6.08.2016

Pragniemy gorąco polecić to wspaniałe miejsce. Od tego cudownego dnia, w którym braliśmy ślub (6.08.16), minęło już kilka dni, a my nadal nie możemy wyjść z zachwytu, jaki w nas wywołał profesjonalizm obsługi. Długo wymieniać wszystkie zalety tego miejsca, ale jednymi z największych z pewnością są: 
-wspaniałe jedzenie, pod którego ogromnym wrażeniem jesteśmy zarówno my jak i wszyscy goście weselni
-obsługa sali, która dbała o to, aby nikomu niczego nie brakowało,a do pracy podchodziła z usmiechem, zaangażowaniem i przede wszystkim PROFESJONALIZMEM! (pozdrawiamy Pana Kamila :) )
-piękna sala i wystrój, który wywołał zachwyt i wzruszenie na naszych twarzach
-najlepsza lokalizacja w Szczyrku! Sąsiedzki wyciąg zapewnia dodatkową atrakcje w wolnym czasie dla przyjezdnych gości.
-i najważniejsza zaleta: Pan Robert- osoba w pełni zaangażowana w każdą chwilę przyjęcia. Od etapu planowania wesela aż do jego zakończenia dba o każdy szczegół i czuwa nad tym byście byli w pełni usatysfakcjonowani.
Gorąco polecamy wszystkim przyszłym Nowożeńcom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mamy nadzieję że spotkamy się jeszcze nie raz przy organizacji innych imprez :)
Agnieszka i Mateusz

piątek, 12 sierpnia 2016

Angelika i Grzegorz: Wesele 16.07.2016

W sobotę 16 Lipca odbył się Nasz najwspanialszy dzień - Nasz Ślub! :-)
Cieszymy się, że trafiliśmy na Salę Balową - Pod Skrzycznem , organizacja na najwyższym poziomie! Jedzenie rewelacyjne, obsługa robi to co do nich należy. 
Wesele wyglądało dokładnie tak jak chcieliśmy i jak ustaliliśmy z Panem Robertem ;-)

Jak najbardziej polecamy z Mężem tą sale, zabawa do białego rana gwarantowana! ;-)

piątek, 12 sierpnia 2016

Kasia i Rafał: Wesele 25.06.2016

Nasz najpiękniejszy dzień, dzień naszego ślubu miał miejsce w dniu 25.06.2016r.

Dzięki Panu Robertowi i całej obsłudze był również niezapomnianym i wyjątkowym. Zarówno Goście weselni, jak i my byliśmy pod ogromnym wrażeniem całej organizacji. Przepyszne jedzenie, idealny wystrój sali, cudowna atmosfera to wszystko sprawiło, że ten dzień z pewnością na długo pozostanie w naszej pamięci.

Gorąco polecamy to miejsce i jeszcze raz za wszystko serdecznie dziękujemy. Kasia i Rafał

piątek, 12 sierpnia 2016

Natalia i Marcin: Wesele 2.07.2016

Dnia 02.07.2016 miał miejsce nasz slub ! Było jak z bajki , cudowny dzien ! Wszyscy goście zadowoleni a to dzięki Panu Robertowi , ktory zadbał o najmniejsze szczegóły ! Obsługa , jedzenie i dekoracja sali - cos pięknego . Polecamy wszystkim młodym parom !!!!

piątek, 12 sierpnia 2016

Paulina i Łukasz: Wspaniałe wesele 11.06.2016

Z całego serca dziękujemy !!!!

Nie wiem od czego zacząć zachwalanie tego miejsca oraz Pana Roberta, który stanoł na wysokości zadania, aby nasze wesele było jeszcze lepsze niż moglibyśmy sobie wymarzyć.... Oczywistą sprawą było to, że wszystko przebiegło pomyślnie, a wtedy gdy zawiodła orkiestra tzn nie przyjechała (innym parom pewnie się to nie zdarza), Pan Robert w mgnieniu oka załatwił, żeby w tak ważny dla nas dzień zagrał ktoś jeszcze lepszy niż początkowo, dlatego serdeczne dzięki za uratowanie nas w krytycznej sytuacji :) Poza tym wykwintne, a zarazem domowe, pyszne jedzenie, wspaniała, miła obsługa, domowa atmosfera, dbałość o każde szczegóły przed, w trakcie i po weselu, cudowny wystrój- to wszystko sprawiło, że nasi goście będe wspominać nasze wesele mam nadzięję przez długie lata.

Dziękujemy Panu Robertowi i całemu zespołowi za odjazdowe wesele jesteśmy mega zadowolenii z czystym sumieniem

polecamy Salę Balową Pod Skrzycznem !!!! :):):)

środa, 15 czerwca 2016

Maja i Wojtek: Przyjęcie weselne 4.06.2016

Nie mogliśmy wymarzyć sobie piękniejszego wesela. Sala przepiękna, jedzenie przepyszne, atmosfera i atrakcje urzekly wszystkich gości, a profesjonalizm obsługi i Pana Roberta, który wszystko perfekcyjnie zorganizował, są na najwyższym poziomie ! 

Zdecydowanie polecamy wszystkim. Aż miło wspominać tak udana zabawę.
Dziękujemy bardzo

 

sobota, 11 czerwca 2016

Karolina i Piotrek: Weselne 21.05.2016

Dziękujemy za wspaniale zorganizowane wesele :)
Jesteśmy pod wrażeniem organizacji i profesjonalnej obsługi wesela.
Wszystko wyglądało przepięknie, a kucharz spisał się na medal! Goście byli zachwyceni miejscem, organizacją oraz zabawą. 
Dziękujemy :)
Karolina i Piotrek

poniedziałek, 06 czerwca 2016

Angelika i Łukasz: Wesele w górach

Nasz wielki dzien odbył się 7 maja 2016r.Był to najwspanialszy dzień w naszym życiu. Było lepiej niż w bajce! Wszystko dzięki naszemu opiekunowi a wręcz mozna powiedzieć smiało, że pełnił on rolę Anioła Stróża. Pan Robert osoba bardzo konkretna, wszystko ma panowane- nie musicie niczego szukać. Sala przepięknie ozdobiona, żywe kwiaty p. Jurka rewelacja :), jedzenie przesmaczne, open bar bardzo profesjonalny. Każdy z naszych gości był zadowolony a i barmani nardzo sympatyczni. Jak powiedział jeden z naszych gości lepszego prosiaka nie jadłem w życiu. Kapela regionalan i wypuszczene balonów z helem naprawdę urozmaica wieczór. Polecamy również rzezbę lodową . Mama p. Roberta bardzo serdeczna i wyrozumiała. Pokoje czyste i zadbane. Serdecznie pozdrawiamy i polecamy Salę balową Pod Skrzycznem. 

niedziela, 05 czerwca 2016

Karolina i Tomek: Przyjęceie weselne 1.05.2016

W dniu 1 maja 2016 roku mial miejsce nasz najpiekniejszy dzien-slub.Dzieki wspanialej organizacji dbalosci o kazdy szczegol bylismy ogromnie zaskoczeni tym ze mozna tak cudownie uczcic ten dzien.Wszyscy goscie jak i my zachwycalismy sie pyszna kuchnia, wspaniala obsluga,pieknym wystrojem i mozna by tu jeszcze wiele wymieniac.Jak mozna nazwac cos profesjonalna organizacja i obsluga to jak najbardziej to miejsce zasluguje na taka opinie.serdecznie polecamy jesli ktos pragnie tak cudownie jak my spedzic ten dzien.

Karolina i Tomek

czwartek, 12 maja 2016

Agata I Tomek: Wesele 30.04.2016

Witamy,

Nasz slub i wesele odbylo sie 30 kwietnia tego roku-czyli calkiem nie dawno.Nie mozna sobie wymarzyc piekniejszego przyjęcia niz to ktore zorganizowal nam Pan Robert wraz z zona oraz cala swoja zaloga.Wspaniale jedzenie,przemila obsluga,fantastycznyklimat-bedziemy wspominac do konca swoich dni. Z calego serca jeszcze raz dziekujemy kazdemu bez wyjatku.

Pozdrawiamy i zyczymy dalszych sukcesów

Agata i Tomek

poniedziałek, 09 maja 2016

Gosia i Adam ( Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. ): Wesele 01.08.2015

Każdej młodej parze, która szuka sali na swoje wymarzone wesele - serdecznie polecamy!

Pomoc i doradztwo Roberta jest nieocenione - pełen profesjonalizm.

 

Każdy z naszych gości był zadowolony, jedzenie było smaczne i ładnie podane.

Noclegi przygotowane, śniadanie smaczne i do późnej godziny - żaden z gości nie zostanie głodny na drugi dzień:)

Wszystko co ustaliliśmy z Robertem zostało zrealizowane na wysokim poziomie. Punktualnie, bez nerwów i niezauważalnie - można spokojnie przeżyć swoje wesele i się na nim bawić, a nie myśleć o organizacji przyjęcia i pilnowaniu szczegółów.

 

Wszystkim polecamy!

Gosia i Adam

czwartek, 31 grudnia 2015

Marzena i Krzysztof: Przyjęcie komunijne

Dziękujemy za wspaniałe przyjęcie komunijne naszego syna. Robercie sprostałeś naszym oczekiwaniom w 100%! Z pewnością wrócimy do Sali Balowej z niejedną uroczystością i wszystkim będziemy polecać to miejsce! Smile

piątek, 16 października 2015

Emilia i Piotr: Wesele 26.09.2015

Dziękujemy bardzo serdecznie za wspaniałą obsługę, wyśmienite jedzenie, przepiękny wystrój. Wszystko było idealne! ;) Zdecydowanie polecamy!

środa, 30 września 2015

Ada i Mariusz: Wesele 12.09.2015

Na początku zanim zaczniemy chwalić ;) to z całego serca dziękujemy całej Ekipie ludzi pracujących podczas Naszego Wesela(kelnerką , kuchni oraz wyjątkowemu w swoim rodzaju kelnerowi z którego wszyscy byli bardzo zadowoleni ;) oraz Panu Robertowi - za Organizację przyjęcia na najwyższym poziomie, dbałość o najdrobniejsze szczegóły, przepyszne jedzenie pod którym uginały się stoły oraz za wystrój sali :)jeszcze raz Dziękujemy !!:) i oczywiście polecamy wszystkim organizację przyjęcia weselnego w Sala Balowa Pod Skrzycznem pozdrawiamy Ada i Mariusz (♥ 12.09.2015 ♥)

poniedziałek, 28 września 2015

Aneta i Sławek: Wesele 19.09.2015

Gorąco dziękujemy i z całego serca polecamy salę balową pod Skrzycznem! Przepyszne jedzenie, bardzo sprawna obsługa, wszystko dopięte na ostatni guzik. Z czystym sumieniem POLECAMY. Aneta i Sławek Uśmiech

wtorek, 22 września 2015

Paulina i Marcin: Wesele

Rekomendujemy tę sale i Pana Roberta. Pan Robert potrafi doradzić, przekonać ;) ale nie narzuca niczego. Goście byli zachwyceni przede wszystkim jedzeniem, na wysokim poziomie takie słyszeliśmy opinie, nam także smakowało. Wystrój sali także budził zachwyt, obsługa profesjonalna. Coż możemy dodać cieszymy się,że wybraliśmy tą sale chociaż na początku zamiar był inny. Jeszcze raz dziękujemy Panu Robertowi za zorganizowanie naszego przyjęcia weselnego, który zadbał o każdy szczegół. Żartujemy sobie, że takie wesele możemy mieć co tydzień! :) Było naprawdę wspaniale!:) Paulina& Marcin, 5 września

środa, 09 września 2015

Aneta i Paweł ( Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. ): Wesele 22.08.2015

Przepięknie, bajkowo, niezapomnianie. Dbałośc o każdy szczegół, pyszne jedzenie, przepiękna sala. Zarówno goście jak i my byliśmy zachwyceni. Wesele takie jak sobie wymarzyliśmy. Obsługa dyskretna, niewidoczna, wspaniała, jedzenie pyszne, swojskie:) i Pan Robert spełniający każde marzenie klientów oraz dbający o każdy szczegół przyjęcia. Wspaniale, wspaniale, wspaniale!!!! Gorąco polecamy i z całego serca dziękujemy:)

niedziela, 23 sierpnia 2015

Karolina i Przemek: wspaniałe wesele

Serdeczne podziękowania dla Pana Roberta oraz obsługi. Wesele było wspaniałe pod względem całej organizacji! Pan Robert dba o każdy szczegół, doradza kiedy jest potrzeba, zawsze uśmiechnięty, życzliwy, obecny na weselu. Cudownie, cudownie, cudownie! Wspaniali ludzie i pyszne jedzonko!!! Szef kuchni na medal! Wesele z Wami to sama przyjemność!!!! Goście podchodzili i mówili, że jest to najlepsze wesele na jakim byli...- nie ma lepszych słów w tym dniu dla Pary Młodej... Dziękujemy K&P

piątek, 31 lipca 2015

Karolina i Łukasz ( Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. ): Nasze weselicho

W lipcu odbyło się Nasze wymarzone wesele w Sali Balowej Pod Skrzyczem :)

Dzięki wspaniałemu organizatorowi Panu Robertowi nawet największy sceptyk nie potrafił znaleźć podczas imprezy minusów :) Pan  Robert jest niesamowitym człowiekiem, pełnym genialnych pomysłów . Wykazał się profesjonalizmem,  ogrmną cierpliwością  i opanowaniem kiedy my nie wiedzieliśmy co robić . Obsługa bardzo profesjonalna. Nie było chwili, abyśmy czuli się zaniedbani. Uśmiechnięci , grzeczni ludzie , z pewnością są ogromnym atutem w wojsku Pana Roberta :)  Kucharze i cała pomoc w kuchni również zasługują na uznanie. Nie jeden toast był wzniesiony na ich cześć. Jedzonko pyszne, ciepłe... nie było dania którym goście pogardzili by :) Cała sala jest prześliczna, wystrój i niezawodna kilmatyzacja o otej porze roku z szczególnością zasługują na wielki plus. Dziekujemu Wam za Wszystko !!

Ten dzień dzięki Wam był wyjątkowy :) !

wtorek, 07 lipca 2015

joanna ( Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. ): wesele

Pragnę dołączyć moje podziekowania PANU ROBERTOWI I OBSUŁDZE,wesele na medal,jedzenie pyyycha.oprawa dekoracje i zabawa i zespół na 102 polecam zachęcam ,nikt  nie wyjdzie rozczarowany super udane przyjęcie pozdrawia jeszcze raz obsługę i właściciela 

 

 

                              mama wesela 27.06 2015

 

 

czwartek, 02 lipca 2015

Barbara i Tadeusz: Wesele 06.06.2015

Przyjęcie weselne w sali balowej "Pod Skrzycznem" to był strzał w 10! Klimatyczne miejsce, przepiękny wystrój sali, wyszukana kuchnia i profesjonalna obsługa, czyli wszystko co jest niezbędne, aby Młoda Para czuła się komfortowo w tym wspaniałym dniu.

Szczególne podziękowania i wyrazy uznania należą się Panu Robertowi, który z ogromnym zaangażowaniem i profesjonalizmem wspierał nas w przygotowaniach do najważniejszego dla nas dnia oraz czuwał nad przebiegiem przyjęcia do samego końca.

W imieniu naszym i naszych gości, którzy również byli pod wrażeniem jeszcze raz DZIĘKUJEMY, a wszystkim niezdecydowanym parom poszukującym miejsca na swoje wymarzone wesele z czystym sumieniem polecamy salę balową "Pod Skrzycznem" Smile

poniedziałek, 29 czerwca 2015

Aneta i Michał: Przyjęcie weselne

Gorąco polecamy! Organizacja przyjęcia na najwyższym poziomie, dbałość o najdrobniejsze szczegóły, przepyszne jedzenie. Bardzo sympatyczna i profesjonalna obsługa. Dziękujemy za wspaniały weekend ;) Aneta i Michał

wtorek, 23 czerwca 2015

Barbara i Mateusz: Wesele

Znalazlam w tamtym roku szukajac sali weselnej na nasz slub Sale Balowa pod Skrzycznem przez przypadek.. O wyborze miejsca na nasze wesele zadecydowala wtedy przejrzysta i piekna strona internetowa. I dzis, 3 dni po naszym slubie moge z pelna odpowiedzialnoscia stwierdzic,ze gdybym mogla cofnac czas wybralabym to miejsce bez zastanowienia ponownie!!! Pierwszy raz nie wiem od czego zaczac , bo chcialabym tutaj opisac wszystko.. zaczne moze od osoby Pana Roberta, ktory jest tak symatycznym, milym, otwartym , PROFESJONALNYM wlascicielem i jednoczesnie organizatorem wesela, ze moge z czysty sumieniem powiedziec, ze nigdy nikt nie potraktowal mnie jako klienta lepiej. Czulam sie jakby nasze wesele bylo najwazniejszym wydarzeniem. Kazdy szczegol, kazdy MALENKI szczegol , ktory przez innych bylby pominiety , przez Pana Roberta byl dopieszczony w 100%! Specjalne podziekowania dla szefa kuchni i osob odpowiedzialnych za jedzenie... BYLO PO PROSTU WYSMIENITE! Goscie wyszli z wesela pojedzeni i nie mogli sie nachwalic specjalow Waszej kuchni. A fonntanna czekolady zrobila po prostu furrore! Nawet kelnerzy zasluguja tutaj na uznanie, poniewaz bedac na wielu weselach nigdy nie spotkalismy sie z tak symatycznymi ludzmi chetnymi do pracy i pomocy, usmiechnietymi, cierpliwymi i wyrozumialymi. Kazda nasza prosba w czasie wesela zostala spelniona, czulismy sie jak najwazniejsi goscie, cos naprawde cudownego. Jestesmy zachwyceni i jedyne czego zalujemy to tego, ze tak szybko to minelo, bo chcialo by sie tam znow wrocic:) Podsumowywujac- WSZYSTKO, naprawde WSZYSTKO poczawszy od kuchni, organizacji, wystroju, sali, kelnerow, noclegow, sniadania bylo na najwyzszym poziomie. Slyszalam na drugi dzien od gosci,ze nigdy nie byli na tak nowoczesnym weselu . Uslyszec od brata , ktory nie lubi bywac na weselach, ze nie byl nigdy na lepszym- BEZCENNE! Dziekujemy Wam serdecznie, spelniliscie nasze marzenie o pieknym dopracowanym weselu. Uklony i naprawde wielkie brawa!!!! ♥


p.S Warto tu zaznaczyc, ze Pan Robert czuwal nad wszystkim przez cala noc!!!! Osobiscie wszystko kontrolowal . Serdeczne dzieki raz jeszcze!!!!!

wtorek, 09 czerwca 2015

Aleksandra i Marcin: Przyjęcie weselne

Bardzo dziękujemy za wspaniałe zorganizowanie wesela.

Organizacja na najwyższym poziomie, wspaniałe jedzenie, miła i dyskretna obsługa a do tego Pan Robert, który od momentu podpisania umowy dba o każdy szczegół (nawet te o których my nie pomyśleliśmy Emotikon smile).

Dziękujemy i polecamy każdemu.

niedziela, 24 maja 2015

Tomasz: Przyjęcie komunijne

Dziękujemy za przygotowanie fantastycznego przyjęcia komunijnego. Profesjonalizm i perfekcja w każdym calu :) Wszystko zgodnie z ustaleniami, przepyszne jedzenie, miła obsługa, przepiękna dekoracja sali. Brawo !

środa, 13 maja 2015

Agnieszka: Najpiękniejsze wesele

Niesamowite miejsce: Dbałość o najmniejsze szczegóły: od dekoracji, przez chleb pieczony na miejscu, stała gotowość zarówno w przygotowaniach jak i na samym weselu, jedzenie zdaniem gości najsmaczniejsze jakie jedli na weselach, polecamy z pełną odpowiedzialnością Agnieszka i Sebastian Wieczorek

p.s.Gdybyśmy jeszcze raz robili wesele, to na pewno tutaj

niedziela, 03 maja 2015

Dawid i Linda: Wesele

Jestem prze szczęśliwy, że wybraliśmy to miejsce na nasze wesele! Wystrój sali piękny, jedzenie prze pyszne, obsługa fantastyczna. Nie mogę sobie wyobrazić lepszego wesela!!! Pan Robert to pełen profesjonalista w tych sprawach. NIE SZUKAJCIE WIĘCEJ TO JEST NAJLEPSZE MIEJSCE NA WASZE WESELE!!!! DZIĘKUJE ZA WESELE MARZEŃ!!!

We had our wedding reception here with a host of international guests.
Everything we wished was catered for including nice personal touches.
The decorations were beautiful, the food was amazing and the service outstanding.
Many thanks to Robert who helped us with everthing and took the stress out of organising our special day.

 

wtorek, 20 stycznia 2015

Marzena i Kamil: Wesele w górach

Chcieliśmy bardzo podziękować Panu Robertowi za profesjonalną organizację naszego wesela. Wszystko odbywało się zgodnie z planem. Jesteśmy również bardzo wdzięczni wszystkim pracownikom kuchni a także kelnerom którzy na najwyższym poziomie wykonywali swoją pracę. Jedzenie było przepyszne i było go bardzo dużo :) Jesteśmy naprawde bardzo zadowoleni :)

Gorąco pozdrawiamy i POLECAMY!! :)

 

 

sobota, 01 listopada 2014

Sandra i Michał: Bajkowe wesele w Szczyrku

Serdecznie dziękujemy Panu Robertowi i wszystkim Jego współpracownikom za pomoc w organizacji naszego przyjęcia weselnego Smile

Pan Robert od początku doradzał nam i podsuwał wiele ciekawych pomysłów. Zadbał o to, aby wszystko było perfekcyjnie zorganizowane i dopięte na ostatni guzik, począwszy od wystroju sali (dekoracja, oświetlenie, okrągłe stoły), poprzez nietuzinkowe prezenty dla gości (kieliszki z grawerunkiem), wysoce profesjonalną i fachową obsługę, wspaniałe jedzenie (serwowane przez szefa kuchni dania i tort weselny z cukierni Bakus- pierwsza klasa) oraz pomoc w wyborze oprawy muzycznej (Zespół FairPlay - rewelacja) Smile

Satysfakcja naszych gości jest bezcenna, a my sami ubolewamy, że przyjęcie tak szybko minęło. Wszystkim niezdecydowanym parom gorąco polecamy organizację wesela w Sali Balowej pod Skrzycznem i całkowite zaufanie Panu Robertowi - nie będziecie żałować Smile

wtorek, 23 września 2014

Marzena i Darek ( Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. ): Wesele

Aby było przejrzyście chcieliśmy wyrazić naszą opinię w punktach:

1. Pan Robert - menager sali, profesjonalizm w każdym calu, ogromna wiedza na temat organizacji imprezy. Doskonały doradca i sympatyczny człowiek.

2. Jego żona Dorotka - wspaniała osoba, miła i ciepła, przepieknie przygotowała wystrój sali.

3. Obsługa - kelnerzy z prawdziwego zdarzenia, pierwszy raz w życiu byliśmy tak obsłużeni, a goście nie mogli się na chwalić.

4. Sala - wyjątkowa oprawa świetlna, wygoda, duży parkiet, mnóstwo miejsca...

5. Jedzenie - palce lizać, (pozdrowienia dla szefa kuchni).

 

Ogólnie rzecz biorąc, doskonale zorganizowane przyjęcie, obsługa, piękna sala, pyszne jedzenie i przede wszystkim zadowoleni goście, bo to przecież jest najważniejsze jest zagwarantowane przez salę balową "Pod Skrzycznem". Serdecznie polecamy wszystkim!

niedziela, 21 września 2014

Anita i Krzysiek ( Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. ): Cudowne wesele

Chcielibyśmy serdecznie podziękować Robertowi za zorganizowanie tak wspaniałego  przyjęcia weelnego.Fachowe podejscie sprawiło że Wszystko było dopracowane do najmniejszego szczegółu.Jedzonko  było pyszne wszyscy goście do dziś wspominają,obsługa kelnerska przerosła nasze oczekiwania miła sympatyczna i przede wszystkim bardzo dobrze zorganizowana.Sala balowa pod Skrzycznem dodaje takiego uroku że aż nie chce się kończyć imprezy wszystko było cudowne Goście zadowoleni My jak najbardziej teraz pozostaje nam tylko  życzyć dalszych sukcesów i na pewno wrócimy znów coś zorganizowac może tym razem jakieś Chrzciny;) pozdrawiamy serdecznie Dzieki Robo;)

wtorek, 09 września 2014

Ewa i Piotr: Nasze Wesele

Ponad rok temu zaręczyłam się z moim mężem. Przez cały ten czas zastanawiałam się jak zorganizować wesele by było ono tym wymarzonym i na zawsze nam, jak i gościom weselnym, zapadło w pamięć.

Z racji, że jestem dość wybredna bałam się, że nie wszystko spełni moje oczekiwania. W minioną sobotę nadszedł dla nas ten dzień i muszę przyznać, że było idealnie. Począwszy od wzruszającego powitania na dworze, poprzez piękną, pełną uroku salę, przepyszne jedzenie, aż po doskonałą organizację każdego najmniejszego szczegółu.

Cenię Pana Roberta, właściciela sali, za jego dar organizacji, pomysłowość oraz uczciwość. Bez jego pomocy i profesjonalnego podejścia do tematu nasze wesele wyglądałoby inaczej. Wszystkim przyszłym małżonkom, mogę śmiało i z czystym sercem polecić tę urokliwą, mieszczącą się w górach salę.

 

poniedziałek, 25 sierpnia 2014

Krzysztof i Ania: Opinia na temat organizacji przyjęcia weselnego

Bardzo profesjonalne podejście - świetna organizacja przyjęcia, bardzo dobre jedzenie (podziękowania od nas dla wszystkich Pracowników kuchni) oraz niezawodna obsługa (dla Tych Państwa również należą się podziękowania).

Na koniec jeszcze został Pan Robert, który od początku dokładał wszelkich starań, aby wszystko przebiegło w należyty sposób (świetny doradca i menadżer znający się na rzeczy, odciążył nas od sporej liczby problemów) - tak więc, jeszcze raz Panu dziękujemy!

Polecamy Wszystkim!

sobota, 16 sierpnia 2014

Sebastian i Monika ( Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. ): Wesele w sala balowa PodSkrzycznem

Dziękujemy za organizację całego przyjęcia, obsługa oraz fachowość Pana Roberta przekroczyła nasze oczekiwania :) .

Obsługa, jedzenie, organizacja na najwyższym poziomie !

Jeszcze raz bardzo dziękujemy i polecamy wszystkim przyszłym parom !

środa, 13 sierpnia 2014

Łukasz ( Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. ): Łukasz i Monika: Wesele w górach

Serdeczne podziękowania dla właściciela, fachowej obsługi i kuchni która pieściła nasze podniebienia przez 2 cudowne dni :) Jeszcze tam wrócimy!

piątek, 11 lipca 2014

Daniel i Zuza: Wesele w Szczyrku

Polecamy wesele w "pod skrzycznem". Przepieknie ubrana sala, pyszne jedzonko oraz wyjątkowa atmosfera. Bawiliśmy sie swietnie do białego rana!

 

Dziękujemy i pozdrawiamy!

czwartek, 06 lutego 2014

Patryk i Ilona: Wesele marzeń

Dziękujemy za zorganizowanie wspaniałego wesela. Szczerze polecamy wszystkim to miejsce jak i Pana Roberta naszego organizatora, któremu powierzyliśmy całe nasze przyjęcie i się nie zawiedliśmy. Dopilnował wszystkiego od pierwszego spotkania i był z nami do końca przyjęcia:)

 

Gorąco pozdrawiamy i POLECAMY

czwartek, 23 stycznia 2014

 

Pokaż # 
Powered by Phoca Guestbook

Wesela

przyjęcie weselne w szczyrku

Przyjęcia okolicznościowe

przyjęcia okolicznościowe szczyrk

Bankiety firmowe

bankiety firmowe w szczyrku

Konferencje/ Szkolenia

konferencje szczyrk