Opinie o naszej sali weselnej. Przeczytaj także opinie o nas na

Strona: 1 2 [Wszystkich wpisów: 44]

2015-08-23

Przepięknie, bajkowo, niezapomnianie. Dbałośc o każdy szczegół, pyszne jedzenie, przepiękna sala. Zarówno goście jak i my byliśmy zachwyceni. Wesele takie jak sobie wymarzyliśmy. Obsługa dyskretna, niewidoczna, wspaniała, jedzenie pyszne, swojskie:) i Pan Robert spełniający każde marzenie klientów oraz dbający o każdy szczegół przyjęcia. Wspaniale, wspaniale, wspaniale!!!! Gorąco polecamy i z całego serca dziękujemy:)

Aneta i Paweł: Wesele 22.08.2015

2015-07-31

Serdeczne podziękowania dla Pana Roberta oraz obsługi. Wesele było wspaniałe pod względem całej organizacji! Pan Robert dba o każdy szczegół, doradza kiedy jest potrzeba, zawsze uśmiechnięty, życzliwy, obecny na weselu. Cudownie, cudownie, cudownie! Wspaniali ludzie i pyszne jedzonko!!! Szef kuchni na medal! Wesele z Wami to sama przyjemność!!!! Goście podchodzili i mówili, że jest to najlepsze wesele na jakim byli...- nie ma lepszych słów w tym dniu dla Pary Młodej... Dziękujemy K&P

Karolina i Przemek: wspaniałe wesele

2015-07-07

W lipcu odbyło się Nasze wymarzone wesele w Sali Balowej Pod Skrzyczem :) Dzięki wspaniałemu organizatorowi Panu Robertowi nawet największy sceptyk nie potrafił znaleźć podczas imprezy minusów :) Pan Robert jest niesamowitym człowiekiem, pełnym genialnych pomysłów . Wykazał się profesjonalizmem, ogrmną cierpliwością i opanowaniem kiedy my nie wiedzieliśmy co robić . Obsługa bardzo profesjonalna. Nie było chwili, abyśmy czuli się zaniedbani. Uśmiechnięci , grzeczni ludzie , z pewnością są ogromnym atutem w wojsku Pana Roberta :) Kucharze i cała pomoc w kuchni również zasługują na uznanie. Nie jeden toast był wzniesiony na ich cześć. Jedzonko pyszne, ciepłe... nie było dania którym goście pogardzili by :) Cała sala jest prześliczna, wystrój i niezawodna kilmatyzacja o otej porze roku z szczególnością zasługują na wielki plus. Dziekujemu Wam za Wszystko !! Ten dzień dzięki Wam był wyjątkowy :) !

Karolina i Łukasz: Nasze weselicho

2015-07-02

Pragnę dołączyć moje podziekowania PANU ROBERTOWI I OBSUŁDZE,wesele na medal,jedzenie pyyycha.oprawa dekoracje i zabawa i zespół na 102 polecam zachęcam ,nikt nie wyjdzie rozczarowany super udane przyjęcie pozdrawia jeszcze raz obsługę i właściciela mama wesela 27.06 2015

joanna: wesele

2015-06-29

Przyjęcie weselne w sali balowej "Pod Skrzycznem" to był strzał w 10! Klimatyczne miejsce, przepiękny wystrój sali, wyszukana kuchnia i profesjonalna obsługa, czyli wszystko co jest niezbędne, aby Młoda Para czuła się komfortowo w tym wspaniałym dniu. Szczególne podziękowania i wyrazy uznania należą się Panu Robertowi, który z ogromnym zaangażowaniem i profesjonalizmem wspierał nas w przygotowaniach do najważniejszego dla nas dnia oraz czuwał nad przebiegiem przyjęcia do samego końca. W imieniu naszym i naszych gości, którzy również byli pod wrażeniem jeszcze raz DZIĘKUJEMY, a wszystkim niezdecydowanym parom poszukującym miejsca na swoje wymarzone wesele z czystym sumieniem polecamy salę balową "Pod Skrzycznem"

Barbara i Tadeusz: Wesele 06.06.2015

2015-06-23

Gorąco polecamy! Organizacja przyjęcia na najwyższym poziomie, dbałość o najdrobniejsze szczegóły, przepyszne jedzenie. Bardzo sympatyczna i profesjonalna obsługa. Dziękujemy za wspaniały weekend ;) Aneta i Michał

Aneta i Michał: Przyjęcie weselne

2015-05-24

Bardzo dziękujemy za wspaniałe zorganizowanie wesela. Organizacja na najwyższym poziomie, wspaniałe jedzenie, miła i dyskretna obsługa a do tego Pan Robert, który od momentu podpisania umowy dba o każdy szczegół (nawet te o których my nie pomyśleliśmy Emotikon smile). Dziękujemy i polecamy każdemu.

Aleksandra i Marcin: Przyjęcie weselne

2015-05-13

Dziękujemy za przygotowanie fantastycznego przyjęcia komunijnego. Profesjonalizm i perfekcja w każdym calu :) Wszystko zgodnie z ustaleniami, przepyszne jedzenie, miła obsługa, przepiękna dekoracja sali. Brawo !

Tomasz: Przyjęcie komunijne

2015-05-03

Niesamowite miejsce: Dbałość o najmniejsze szczegóły: od dekoracji, przez chleb pieczony na miejscu, stała gotowość zarówno w przygotowaniach jak i na samym weselu, jedzenie zdaniem gości najsmaczniejsze jakie jedli na weselach, polecamy z pełną odpowiedzialnością Agnieszka i Sebastian Wieczorek p.s.Gdybyśmy jeszcze raz robili wesele, to na pewno tutaj

Agnieszka: Najpiękniejsze wesele

2015-01-20

Jestem prze szczęśliwy, że wybraliśmy to miejsce na nasze wesele! Wystrój sali piękny, jedzenie prze pyszne, obsługa fantastyczna. Nie mogę sobie wyobrazić lepszego wesela!!! Pan Robert to pełen profesjonalista w tych sprawach. NIE SZUKAJCIE WIĘCEJ TO JEST NAJLEPSZE MIEJSCE NA WASZE WESELE!!!! DZIĘKUJE ZA WESELE MARZEŃ!!! We had our wedding reception here with a host of international guests. Everything we wished was catered for including nice personal touches. The decorations were beautiful, the food was amazing and the service outstanding. Many thanks to Robert who helped us with everthing and took the stress out of organising our special day.

Dawid i Linda: Wesele

2014-11-01

Chcieliśmy bardzo podziękować Panu Robertowi za profesjonalną organizację naszego wesela. Wszystko odbywało się zgodnie z planem. Jesteśmy również bardzo wdzięczni wszystkim pracownikom kuchni a także kelnerom którzy na najwyższym poziomie wykonywali swoją pracę. Jedzenie było przepyszne i było go bardzo dużo :) Jesteśmy naprawde bardzo zadowoleni :) Gorąco pozdrawiamy i POLECAMY!! :)

Marzena i Kamil: Wesele w górach

2014-09-23

Serdecznie dziękujemy Panu Robertowi i wszystkim Jego współpracownikom za pomoc w organizacji naszego przyjęcia weselnego Pan Robert od początku doradzał nam i podsuwał wiele ciekawych pomysłów. Zadbał o to, aby wszystko było perfekcyjnie zorganizowane i dopięte na ostatni guzik, począwszy od wystroju sali (dekoracja, oświetlenie, okrągłe stoły), poprzez nietuzinkowe prezenty dla gości (kieliszki z grawerunkiem), wysoce profesjonalną i fachową obsługę, wspaniałe jedzenie (serwowane przez szefa kuchni dania i tort weselny z cukierni Bakus- pierwsza klasa) oraz pomoc w wyborze oprawy muzycznej (Zespół FairPlay - rewelacja) Satysfakcja naszych gości jest bezcenna, a my sami ubolewamy, że przyjęcie tak szybko minęło. Wszystkim niezdecydowanym parom gorąco polecamy organizację wesela w Sali Balowej pod Skrzycznem i całkowite zaufanie Panu Robertowi - nie będziecie żałować

Sandra i Michał: Bajkowe wesele w Szczyrku

2014-09-21

Aby było przejrzyście chcieliśmy wyrazić naszą opinię w punktach: 1. Pan Robert - menager sali, profesjonalizm w każdym calu, ogromna wiedza na temat organizacji imprezy. Doskonały doradca i sympatyczny człowiek. 2. Jego żona Dorotka - wspaniała osoba, miła i ciepła, przepieknie przygotowała wystrój sali. 3. Obsługa - kelnerzy z prawdziwego zdarzenia, pierwszy raz w życiu byliśmy tak obsłużeni, a goście nie mogli się na chwalić. 4. Sala - wyjątkowa oprawa świetlna, wygoda, duży parkiet, mnóstwo miejsca... 5. Jedzenie - palce lizać, (pozdrowienia dla szefa kuchni). Ogólnie rzecz biorąc, doskonale zorganizowane przyjęcie, obsługa, piękna sala, pyszne jedzenie i przede wszystkim zadowoleni goście, bo to przecież jest najważniejsze jest zagwarantowane przez salę balową "Pod Skrzycznem". Serdecznie polecamy wszystkim!

Marzena i Darek: Wesele

2014-09-09

Chcielibyśmy serdecznie podziękować Robertowi za zorganizowanie tak wspaniałego przyjęcia weelnego.Fachowe podejscie sprawiło że Wszystko było dopracowane do najmniejszego szczegółu.Jedzonko było pyszne wszyscy goście do dziś wspominają,obsługa kelnerska przerosła nasze oczekiwania miła sympatyczna i przede wszystkim bardzo dobrze zorganizowana.Sala balowa pod Skrzycznem dodaje takiego uroku że aż nie chce się kończyć imprezy wszystko było cudowne Goście zadowoleni My jak najbardziej teraz pozostaje nam tylko życzyć dalszych sukcesów i na pewno wrócimy znów coś zorganizowac może tym razem jakieś Chrzciny;) pozdrawiamy serdecznie Dzieki Robo;)

Anita i Krzysiek: Cudowne wesele

2014-08-25

Ponad rok temu zaręczyłam się z moim mężem. Przez cały ten czas zastanawiałam się jak zorganizować wesele by było ono tym wymarzonym i na zawsze nam, jak i gościom weselnym, zapadło w pamięć. Z racji, że jestem dość wybredna bałam się, że nie wszystko spełni moje oczekiwania. W minioną sobotę nadszedł dla nas ten dzień i muszę przyznać, że było idealnie. Począwszy od wzruszającego powitania na dworze, poprzez piękną, pełną uroku salę, przepyszne jedzenie, aż po doskonałą organizację każdego najmniejszego szczegółu. Cenię Pana Roberta, właściciela sali, za jego dar organizacji, pomysłowość oraz uczciwość. Bez jego pomocy i profesjonalnego podejścia do tematu nasze wesele wyglądałoby inaczej. Wszystkim przyszłym małżonkom, mogę śmiało i z czystym sercem polecić tę urokliwą, mieszczącą się w górach salę.

Ewa i Piotr: Nasze Wesele

2014-08-16

Bardzo profesjonalne podejście - świetna organizacja przyjęcia, bardzo dobre jedzenie (podziękowania od nas dla wszystkich Pracowników kuchni) oraz niezawodna obsługa (dla Tych Państwa również należą się podziękowania). Na koniec jeszcze został Pan Robert, który od początku dokładał wszelkich starań, aby wszystko przebiegło w należyty sposób (świetny doradca i menadżer znający się na rzeczy, odciążył nas od sporej liczby problemów) - tak więc, jeszcze raz Panu dziękujemy! Polecamy Wszystkim!

Krzysztof i Ania: Opinia na temat organizacji przyjęcia weselnego

2014-08-13

Dziękujemy za organizację całego przyjęcia, obsługa oraz fachowość Pana Roberta przekroczyła nasze oczekiwania :) . Obsługa, jedzenie, organizacja na najwyższym poziomie ! Jeszcze raz bardzo dziękujemy i polecamy wszystkim przyszłym parom !

Sebastian i Monika: Wesele w sala balowa PodSkrzycznem

2014-07-11

Serdeczne podziękowania dla właściciela, fachowej obsługi i kuchni która pieściła nasze podniebienia przez 2 cudowne dni :) Jeszcze tam wrócimy!

Łukasz i Monika: Wesele w górach

2014-02-06

Polecamy wesele w "pod skrzycznem". Przepieknie ubrana sala, pyszne jedzonko oraz wyjątkowa atmosfera. Bawiliśmy sie swietnie do białego rana! Dziękujemy i pozdrawiamy!

Daniel i Zuza: Wesele w Szczyrku

2014-01-23

Dziękujemy za zorganizowanie wspaniałego wesela. Szczerze polecamy wszystkim to miejsce jak i Pana Roberta naszego organizatora, któremu powierzyliśmy całe nasze przyjęcie i się nie zawiedliśmy. Dopilnował wszystkiego od pierwszego spotkania i był z nami do końca przyjęcia:) Gorąco pozdrawiamy i POLECAMY

Patryk i Ilona: Wesele marzeń

Strona: 1 2 [Wszystkich wpisów: 44]