Opinie o naszej sali weselnej. Przeczytaj także opinie o nas na

Strona: 1 2 [Wszystkich wpisów: 44]

2018-08-10

Trochę już minęło od naszego wesela ale lepiej późno niż wcale. Sala Weselna pod Skrzycznem to idealne miejsce na udane wesela. Sala jest pięknie urządzona i daje duże możliwości wyboru wystroju od klasycznego po nowoczesny. Pan Robert był bardzo pomocny i cierpliwy. Odpowiadał na nasze liczne pytania i spełniał każde zachcianki. Po prostu robił wszystko żeby dzień naszego ślubu był idealny. Sprostał nawet najbardziej wymyślnym pomysłom, takim jak zmiany w wystroju czy krzywy tort weselny lub prosiak z irokezem. Kontakt z Panem Robertem był bardzo dobry. Zawsze odbierał telefony i szybko odpisywała na wiadomości. Ale najważniejsze było wyborne jedzenie. Wszystko świeże i pyszne. Specjalne potrawy dla wegetarian to był kulinarny majstersztyk. Na wyróżnienie zasługuje też profesjonalna obsługa. Goście nam odnieśli że nie widzieli lepszej. Nikt nie musiał o nic dwa razy prosić, od razu podawano co trzeba. Do tego wszyscy mili i uśmiechnięci. Gorąco polecamy Sale Weselną Pod Skrzycznem. Żadnych zastrzeżeń. 10/10! Dziękujemy.

Marcin

2018-07-29

Z calego serca dziekujemy Panu Robertowi za wspaniala organizacje Naszego przyjecia Slubnego. Pan Robert dba o kazdy szczegol,profesjonalista w kazdej kwesti,wspanialy i wyrozumialy,pomoze rozwiazac kazdy problem.......Przepiekny wystroj sali,obsluga przemila,jedzenie wysmienite...Wszystko doslownie wszystko bylo tak jak sobie wymarzylismy.Panie Robercie jeszcze raz DZIEKUJEMY.....Polecamy i rekomendujemy SALE BALOWA POD SKRZYCZNEM

Dagmara i Mariusz 28.04.2018

2018-07-19

Chcielibysmy wyrazic nasze szczere z glebi serca podziekowania Panu Robertowi i jego zalodze w hotelu Olimpia i sali balowej Pod Skrzycznem. Nasz slub w lipcu byl naszym spelnieniem marzen, wszystkim czego oczekiwalismy i o wiele wiecej. Bylo to mozliwe dzieki Panu Robertowi, ktory jest bardzo profesjonalny pod kazdym wzgledem, posiada ogromna uwage do kazdego szczegolu, jest bardzo zorganizowany, i cudowny do wspolpracy. Jego wiedza i znajomosci ludzi i okolicznych podwykonawcow i businessmenow dostarczylo wiele wyborow i mozliwosci takich jak transport/wozy drabiniaste, karczma, kapela/muzyka, i uslugi Spa. Pokoje hotelowe byly czyste, wygodne i przytulne z pieknymi widokami. Bardzo smaczne dania i wiele do wyboru, duze ilosci drinków bylo zaprezentowane artystycznie. Z Pana Roberta wiedza i doswiadczeniem bylo mozliwe stworzenie tego jedynego w swoim rodzaju wesela o jakim marzylismy. Robert, YOU ROCK! Charles and Alicja

Alicja Wyszomirska i Charles Hammersley

2017-07-09

Jesteśmy dwa tygodnie po ślubie i dopiero teraz zeszliśmy na ziemie po tak cudownym dniu jakim bylo wesele na Sali Balowej pod Skrzycznem ! :) Pan Robert z pasją wyczuciem i pełnym profesjonalizmem podchodzi do tego co robi ! Nadal jesteśmy niesamowicie zaskoczeni i wzruszeni podejściem i calą oprawą naszego wesela . Wszyscy kelnerzy/kelnerki na 6+ (profesjonalni, bardzo uprzejmi, uśmiechnięci) . Pani barmanka również na 6+ (kontaktowa, wesoła, profesjonalna. Wszyscy byli mega zadolowoleni z serwowanych drinków. Jedzenie przepyszne ! niczego nie brakowalo wszystko ciepłe bardzo dobre i nie tuzinkowe :) chcielibyśmy znowu wrócić do tych dwóch dni spedzonych u Pana Roberta. Polecamy wszystkim z całego serca ! Jeśli chodzi o wesele to tylko profesjonalizm Pana Roberta i Sala Balowa pod Skrzycznem

Dorota i Andrzej: Wesele Doroty i Andrzeja

2017-06-26

Jeśli prawie 90 gości nie potrafi znaleźć słabej strony Sali i hotelu (w którym część śpi) to jest to najlepsza rekomendacja. Z racji tego, że obecnie mieszkam za granicą, wiele ustaleń i pytań wysyłałam drogą mejlową. Żaden email nie pozostał bez odpowiedzi Pana Roberta. Wszystko dopracowane: pyszne ciasto, które dawała Sala, fantastyczny tort z cukierni Bakus, piękne kompozycje kwiatowe od ich florysty, profesjonalni kelnerzy, czuwający nad przebiegiem przyjęcia, dobre gatunki podawanych win oraz duza ilosc jedzenia :) Dziękujemy i polecamy! Joanna i Łukasz

Joanna i Lukasz: wesele 17.06.2017

2016-11-28

Jednym słowem było cudownie! Nadal to przeżywamy. Nie musieliśmy o niczym myśleć, ani o nic się martwić. Wszystko było idealnie zorganizowane, a spokój Pana Roberta aż zadziwia (w sumie nic dziwnego skoro wszystko ma dopięte na ostatni guzik:)) Sala pięknie przystrojona, jedzenie przepyszne, obsługa profesjonalna i szkoda, że wesele jest tylko raz bo z wielką chęcią przeżylibyśmy to z Wami po raz kolejny! Dziękujemy bardzo, że ten dzień był tak fantastyczny i będziemy go wspominać przez długie lata.A może zrobimy powtórkę na 5 rocznicę?:D Pozdrawiamy, jeszcze raz dziękujemy i gorąco polecamyNastazja i Patryk

Nastazja i Patryk: Wesele

2016-10-19

Chcemy Bardzo podziękować Panu Robertowi, całej obsłudze i wszystkim zaangażowanym w organizacje całego wesela! Pan Robert jest genialny... Elastyczność oraz zaangażowanie jest wręcz zdumiewające! Sala przepiękna dopracowana w najmniejszych szczegółach! Jedzenie wyśmienite ... Tutaj ukłony dla kuchni:) kelnerzy w pełni profesjonalni ... Widać ze dla nich ta praca to przyjemność :) open bar z czystym sumieniem możemy rownież polecać wszystkim... Super sprawa i atrakcja dla wszystkich...mieliśmy ślub 01.10 a wesele to była bajka :) wszyscy goście tak samo jak i my są pod ogromnym wrażeniem całości.... Dziękujemy bardzo za tak wielka pomoc oraz zaangażowanie w organizacje tego szczególnego dla nas dnia! Wszystkim z czystym sumieniem polecamy i mamy nadzieje ze jeszcze będziemy mieli okazje gościć u Państwa na przyjęciu :)

Patrycja i Łukasz: Przyjęcie weselne 1.10.2016

2016-10-19

Super super i jeszcze raz super. Sala wspaniała, dekoracja przepiękna, oświetlenie sali, projektory do wyświetlania filmów mega. Kelnerzy jak w 5 gwiazdkowym hotelu. Wszystko dokładane na bieżąco, a prośby gości spełniali bez żadnego problemu. Jedzenie MEGA smaczne. Pokoje bardzo czyste, nie można się do niczego przyczepić. I teraz najważniejsze Menadżer Pan Robert wspaniały człowiek, wyrozumiały, uczynny, miły i pracowity. Oby więcej takich ludzi i świat będzie piękniejszy. Na następną imprezę jaka będę organizował na pewno wybiorę to miejsce bo po prostu jest idealne. Pozdrawiamy Łukasz i Ania :)

Ania i Łukasz: Wesele 17.09.2016

2016-08-24

20 sierpnia odbyło się nasze przyjęcie weselne w Sali Balowej Pod Skrzycznem. Od tego czasu minęły 2 dni, a my wciąż nie możemy uwierzyć, jak wspaniale zostało ono przygotowane. Każdy szczegół idealnie dopracowany pod czujnym okiem Pana Roberta, na którego mogliśmy liczyć w każdej sytuacji zarówno podczas przygotowań, jak i w trakcie wesela. Wystrój sali został przygotowany lepiej, niż moglibyśmy sobie wymarzyć. Smaczne i oryginalne potrawy zachwyciły naszych gości. Wspaniały, życzliwy zespół pracowników dbał o to, aby każdy czuł się wyjątkowy. Dla Pana Roberta nie ma rzeczy niemożliwych, potrafi zawsze doradzić, jest otwarty na wszelkie pomysły i propozycje. Pan Robert to nie tylko świetny organizator, ale i złoty człowiek!!!! Nie ma takich słów, które mogłyby wyrazić, jak bardzo jesteśmy Państwu wdzięczni!!!

Beata i Adam: Przyjęcie weselne 20.08.2016

2016-08-12

Pragniemy gorąco polecić to wspaniałe miejsce. Od tego cudownego dnia, w którym braliśmy ślub (6.08.16), minęło już kilka dni, a my nadal nie możemy wyjść z zachwytu, jaki w nas wywołał profesjonalizm obsługi. Długo wymieniać wszystkie zalety tego miejsca, ale jednymi z największych z pewnością są: -wspaniałe jedzenie, pod którego ogromnym wrażeniem jesteśmy zarówno my jak i wszyscy goście weselni-obsługa sali, która dbała o to, aby nikomu niczego nie brakowało,a do pracy podchodziła z usmiechem, zaangażowaniem i przede wszystkim PROFESJONALIZMEM! (pozdrawiamy Pana Kamila :) )-piękna sala i wystrój, który wywołał zachwyt i wzruszenie na naszych twarzach-najlepsza lokalizacja w Szczyrku! Sąsiedzki wyciąg zapewnia dodatkową atrakcje w wolnym czasie dla przyjezdnych gości.-i najważniejsza zaleta: Pan Robert- osoba w pełni zaangażowana w każdą chwilę przyjęcia. Od etapu planowania wesela aż do jego zakończenia dba o każdy szczegół i czuwa nad tym byście byli w pełni usatysfakcjonowani.Gorąco polecamy wszystkim przyszłym Nowożeńcom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mamy nadzieję że spotkamy się jeszcze nie raz przy organizacji innych imprez :)Agnieszka i Mateusz

Agnieszka i Mateusz: Wesele 6.08.2016

2016-08-12

W sobotę 16 Lipca odbył się Nasz najwspanialszy dzień - Nasz Ślub! :-) Cieszymy się, że trafiliśmy na Salę Balową - Pod Skrzycznem , organizacja na najwyższym poziomie! Jedzenie rewelacyjne, obsługa robi to co do nich należy. Wesele wyglądało dokładnie tak jak chcieliśmy i jak ustaliliśmy z Panem Robertem ;-) Jak najbardziej polecamy z Mężem tą sale, zabawa do białego rana gwarantowana! ;-)

Angelika i Grzegorz: Wesele 16.07.2016

2016-08-12

Nasz najpiękniejszy dzień, dzień naszego ślubu miał miejsce w dniu 25.06.2016r. Dzięki Panu Robertowi i całej obsłudze był również niezapomnianym i wyjątkowym. Zarówno Goście weselni, jak i my byliśmy pod ogromnym wrażeniem całej organizacji. Przepyszne jedzenie, idealny wystrój sali, cudowna atmosfera to wszystko sprawiło, że ten dzień z pewnością na długo pozostanie w naszej pamięci. Gorąco polecamy to miejsce i jeszcze raz za wszystko serdecznie dziękujemy. Kasia i Rafał

Kasia i Rafał: Wesele 25.06.2016

2016-08-12

Dnia 02.07.2016 miał miejsce nasz slub ! Było jak z bajki , cudowny dzien ! Wszyscy goście zadowoleni a to dzięki Panu Robertowi , ktory zadbał o najmniejsze szczegóły ! Obsługa , jedzenie i dekoracja sali - cos pięknego . Polecamy wszystkim młodym parom !!!!

Natalia i Marcin: Wesele 2.07.2016

2016-06-15

Z całego serca dziękujemy !!!! Nie wiem od czego zacząć zachwalanie tego miejsca oraz Pana Roberta, który stanoł na wysokości zadania, aby nasze wesele było jeszcze lepsze niż moglibyśmy sobie wymarzyć.... Oczywistą sprawą było to, że wszystko przebiegło pomyślnie, a wtedy gdy zawiodła orkiestra tzn nie przyjechała (innym parom pewnie się to nie zdarza), Pan Robert w mgnieniu oka załatwił, żeby w tak ważny dla nas dzień zagrał ktoś jeszcze lepszy niż początkowo, dlatego serdeczne dzięki za uratowanie nas w krytycznej sytuacji :) Poza tym wykwintne, a zarazem domowe, pyszne jedzenie, wspaniała, miła obsługa, domowa atmosfera, dbałość o każde szczegóły przed, w trakcie i po weselu, cudowny wystrój- to wszystko sprawiło, że nasi goście będe wspominać nasze wesele mam nadzięję przez długie lata. Dziękujemy Panu Robertowi i całemu zespołowi za odjazdowe wesele jesteśmy mega zadowolenii z czystym sumieniem polecamy Salę Balową Pod Skrzycznem !!!! :):):)

Paulina i Łukasz: Wspaniałe wesele 11.06.2016

2016-06-11

Nie mogliśmy wymarzyć sobie piękniejszego wesela. Sala przepiękna, jedzenie przepyszne, atmosfera i atrakcje urzekly wszystkich gości, a profesjonalizm obsługi i Pana Roberta, który wszystko perfekcyjnie zorganizował, są na najwyższym poziomie ! Zdecydowanie polecamy wszystkim. Aż miło wspominać tak udana zabawę.Dziękujemy bardzo

Maja i Wojtek: Przyjęcie weselne 4.06.2016

2016-06-06

Dziękujemy za wspaniale zorganizowane wesele :) Jesteśmy pod wrażeniem organizacji i profesjonalnej obsługi wesela.Wszystko wyglądało przepięknie, a kucharz spisał się na medal! Goście byli zachwyceni miejscem, organizacją oraz zabawą. Dziękujemy :)Karolina i Piotrek

Karolina i Piotrek: Weselne 21.05.2016

2016-06-05

Nasz wielki dzien odbył się 7 maja 2016r.Był to najwspanialszy dzień w naszym życiu. Było lepiej niż w bajce! Wszystko dzięki naszemu opiekunowi a wręcz mozna powiedzieć smiało, że pełnił on rolę Anioła Stróża. Pan Robert osoba bardzo konkretna, wszystko ma panowane- nie musicie niczego szukać. Sala przepięknie ozdobiona, żywe kwiaty p. Jurka rewelacja :), jedzenie przesmaczne, open bar bardzo profesjonalny. Każdy z naszych gości był zadowolony a i barmani nardzo sympatyczni. Jak powiedział jeden z naszych gości lepszego prosiaka nie jadłem w życiu. Kapela regionalan i wypuszczene balonów z helem naprawdę urozmaica wieczór. Polecamy również rzezbę lodową . Mama p. Roberta bardzo serdeczna i wyrozumiała. Pokoje czyste i zadbane. Serdecznie pozdrawiamy i polecamy Salę balową Pod Skrzycznem.

Angelika i Łukasz: Wesele w górach

2016-05-12

W dniu 1 maja 2016 roku mial miejsce nasz najpiekniejszy dzien-slub.Dzieki wspanialej organizacji dbalosci o kazdy szczegol bylismy ogromnie zaskoczeni tym ze mozna tak cudownie uczcic ten dzien.Wszyscy goscie jak i my zachwycalismy sie pyszna kuchnia, wspaniala obsluga,pieknym wystrojem i mozna by tu jeszcze wiele wymieniac.Jak mozna nazwac cos profesjonalna organizacja i obsluga to jak najbardziej to miejsce zasluguje na taka opinie.serdecznie polecamy jesli ktos pragnie tak cudownie jak my spedzic ten dzien. Karolina i Tomek

Karolina i Tomek: Przyjęceie weselne 1.05.2016

2016-05-09

Witamy, Nasz slub i wesele odbylo sie 30 kwietnia tego roku-czyli calkiem nie dawno.Nie mozna sobie wymarzyc piekniejszego przyjęcia niz to ktore zorganizowal nam Pan Robert wraz z zona oraz cala swoja zaloga.Wspaniale jedzenie,przemila obsluga,fantastycznyklimat-bedziemy wspominac do konca swoich dni. Z calego serca jeszcze raz dziekujemy kazdemu bez wyjatku. Pozdrawiamy i zyczymy dalszych sukcesów Agata i Tomek

Agata I Tomek: Wesele 30.04.2016

2015-12-31

Każdej młodej parze, która szuka sali na swoje wymarzone wesele - serdecznie polecamy! Pomoc i doradztwo Roberta jest nieocenione - pełen profesjonalizm. Każdy z naszych gości był zadowolony, jedzenie było smaczne i ładnie podane. Noclegi przygotowane, śniadanie smaczne i do późnej godziny - żaden z gości nie zostanie głodny na drugi dzień:) Wszystko co ustaliliśmy z Robertem zostało zrealizowane na wysokim poziomie. Punktualnie, bez nerwów i niezauważalnie - można spokojnie przeżyć swoje wesele i się na nim bawić, a nie myśleć o organizacji przyjęcia i pilnowaniu szczegółów. Wszystkim polecamy! Gosia i Adam

Gosia i Adam: Wesele 01.08.2015

2015-10-16

Dziękujemy za wspaniałe przyjęcie komunijne naszego syna. Robercie sprostałeś naszym oczekiwaniom w 100%! Z pewnością wrócimy do Sali Balowej z niejedną uroczystością i wszystkim będziemy polecać to miejsce!

Marzena i Krzysztof: Przyjęcie komunijne

2015-09-30

Dziękujemy bardzo serdecznie za wspaniałą obsługę, wyśmienite jedzenie, przepiękny wystrój. Wszystko było idealne! ;) Zdecydowanie polecamy!

Emilia i Piotr: Wesele 26.09.2015

2015-09-22

Gorąco dziękujemy i z całego serca polecamy salę balową pod Skrzycznem! Przepyszne jedzenie, bardzo sprawna obsługa, wszystko dopięte na ostatni guzik. Z czystym sumieniem POLECAMY. Aneta i Sławek

Aneta i Sławek: Wesele 19.09.2015

2015-09-09

Rekomendujemy tę sale i Pana Roberta. Pan Robert potrafi doradzić, przekonać ;) ale nie narzuca niczego. Goście byli zachwyceni przede wszystkim jedzeniem, na wysokim poziomie takie słyszeliśmy opinie, nam także smakowało. Wystrój sali także budził zachwyt, obsługa profesjonalna. Coż możemy dodać cieszymy się,że wybraliśmy tą sale chociaż na początku zamiar był inny. Jeszcze raz dziękujemy Panu Robertowi za zorganizowanie naszego przyjęcia weselnego, który zadbał o każdy szczegół. Żartujemy sobie, że takie wesele możemy mieć co tydzień! :) Było naprawdę wspaniale!:) Paulina& Marcin, 5 września

Paulina i Marcin: Wesele

Strona: 1 2 [Wszystkich wpisów: 44]